Pages

28 Ekim 2014 Salı

Evde Yapılacak Kazançlı İşler

Ev onarım: Eğer ki tasarım ve inşaat becerileriniz varsa bu becerilerinizi kullanarak insanların evlerini daha güzel hale getirebilirisiniz. Ev dekorasyonu konusunda içinizde bir şeyler varsa bu işi kolaylıkla yapacaksınızdır ve insanlara yeni evlerinde yaşamayı sunacaksınız. Bu dekorasyon sonrasında alacağınız ücret iş değerine denk olmalıdır. İnsanlardan fazla ücret istemeden bu işi bitirmeniz her iki taraf içinde en doğrusu olacaktır. Bu onarımların dışında onlara bir iç mimarmış gibi fikirlerde verebilirsiniz. Onlara ev tekstili ürünleri, kumaş perde, zebra perde, masa örtüsü, yatak örtüsü, runner, koltuk şalı, peçete, tahta masa ve Amerikan servis gibi ucuz ve kullanımı kolay şeyleri kullanmalarını önerebilirsiniz. Bu sizleri sevmelerine yol açacaktır.

Evcil hayvan bakımı: Sizde evcil hayvanlara bakmayı seviyorsanız evinizde yapacağınız bu ek iş sayesinde iyi paralar kazanabilirsiniz ve bu tatlı canlılarla kaliteli ve zevkli zaman geçirebilirsiniz. Evinizde vereceğiniz bu bakımda size gelen evcil hayvanlara köpeklerinin gezdirilmesi, günlük bakımları, taranıp yıkanmaları gibi hizmetler verebilirsiniz. Bu hizmet karşılığında her hayvan için alacağınız ücret sonrasında normal bir çalışandan daha iyi ücret alabilme ihtimaliniz olacaktır.

Yemek siparişi: Yemek pişirme konusunda kendinize güveniyorsanız yakınlarınızda bulunan bazı cafe ve restoranlara özel yemek yapabilirsiniz. Bu gibi ev yemekleri satan yerler sizler için çok iyi fırsattır. Burada iş yeri sahibi sizin yapmış olduğunuz yemeklere maliyetinden daha fazla bir ücret vererek size yemek yaptıracaktır. Bu yemekleri müşterilerin önerilerine ve isteklerine göre sizlere her gün hazırlatacaktır. Böylece evde her zaman yapmış olduğunuz yemek yapma işini biraz daha sıklıkla yaparak bu işten kolay para kazanabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder